Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içdavranışiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar ağız ağıza size özeldir. Fakat gine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda hasetn her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika Defa özümlemeı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini yoklama geçirmek gerekir. Bu Toscanello için makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı gönen oranlarında içmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneyim üstılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim önemli bir nizam var. Puro sadece ama sadece kokusuz tehlikele yakılır! Puro her hengâm ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alaz puroya düver bahsetme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan azıcık ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her doğrultuı kırmızıya döndüğünde kızartma davranışlemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu davranışlemi yaparken bütün tabanğın eşit yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara bakılırsa azıcık daha uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu merkez çakmaklar çok yavuzdür ve şu denli doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma davranışlemi doğal alevli çakmaklarla, azıcık hengâm alabilir. Bu süre size zaman kaybı kadar gözükebilir ama puro çıdam ve say lüzum. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma davranışleminden sonra pahal çevirip yüzeyünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün göl ayağı kıpkırmızı ise yakma davranışlemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her doğrultuı tam yanmamışsa, kısaca bütün göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük soluk daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz içime amade. Peki ya siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni içilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye beklemek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar içmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o kadar çığlıklaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Yaman sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve dilsiz kameraların dumanla uyartılmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az ilişki gösterdiğinizin bir davranışaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun için kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için baştan yakma sorun örgütleme etmez. Fakat yabancı özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve banko şpeş olan 2 nizamı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın sıcaklık dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer arasında olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Nesil içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ancak elbet şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız vasatını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile mukabillaşmazsınız. Hıfız vasatı sıcaklığında kök sorun vasatın dargın bileğil şu denli har olmasıdır. Çünkü hıfız vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız vasatının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette gönen hıfız vasatı sıcaklığına bakılırsa trampa gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız vasatı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız vasatının çekicilik geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu içindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak banko çekicilik geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En sağlıklı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko çekicilik geçirmedikleri için sair rakiplerine kocaman üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir